Jäsenkortit

Jäsenkorttien hinnat:

Vuosikortti 120 € / 90 €

Syyskauden kortti 70 € / 50 €

Alennettu hinta: eläkeläiset, yli 60-v., opiskelijat sekä nuoret 12-17 -v., työttömille ja kodinhoitotuella oleville syyskauden kortti alennetulla hinnalla

Varauduthan todistamaan (kortti/todistus) oikeutesi alennettuun hintaan, kiitos!

Kertamaksu 8 € / 6 €

Kertamaksu maksetaan ohjaajalle ennen tuntia tai tilille etukäteen, jolloin näytä kuitti puhelimesta tai printattuna (viestiin teksti mille tunnille olet osallistumassa).

Jos haluat ostaa jäsenkortin, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla! Annetaan ohjaajien keskittyä tuntien ohjaamiseen :)

Jäsenkortin ostaminen:

1. Ilmoittaudu jäseneksi koko vuodeksi tai syyskaudelle go.hoika.net- sivujen kautta. Jos et tiedä tunnuksiasi, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla, niin tarkistetaan asia. Jos sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy ja luo itsellesi tunnukset. Ilmoittautuminen onnistuu myös sähköpostilla "haminan.naisvoimistelijat@gmail.com".

2. Maksa jäsenmaksu tilille, viitenumero 19224 tai sähköisillä liikuntasetelisovelluksilla. Jos haluat maksaa käteisellä tai paperisilla liikuntaseteleillä, ole meihin yhteydessä sähköpostilla.

3. Sovi jäsenkortin toimittamisesta sähköpostilla tai viestillä.

Maksutavat:

Huomioithan, että pankkikortti ei enää käy maksuvälineenä!

• tilille FI38 5506 0040 0470 01 ja kuittia (voit myös näyttää maksun puhelimesta) vastaan jäsenkortin lunastus (viitenumero 19224)
  • käteinen
  • Smartum liikunta- ja/tai kulttuuriseteli, SmartumPay
  • Edenred setelit, mobiili ja kortti