Kilta

Haminan Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden Kilta no 83

Syyskausi 2022

• Syyskauden tapahtumat vahvistuvat piakkoin!

YSTÄVYYS JA USKOLLISUUS - VOIMISTELULIITON KILTATOIMINTA

Tunnetko jo Killan?

Uskollisuuden Kilta toimii 126 seurassa ja lisää kiltoja syntyy vuosittain. Kiltojen koko vaihtelee 10-100 jäsenen välillä; kaiken kaikkiaan kiltalaisia on n. 4000. Ensimmäinen kilta perustettiin Helsingin Naisvoimistelijoihin vuonna 1950.

Haminan Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden Kilta perustettiin 26.11.1990. Tällä hetkellä kiltaan kuuluu 33 eri-ikäistä osallistuvaa jäsentä.

Uskollisuuden Kiltojen tarkoitus ja toiminta

Killan tarkoituksena on koota seuran pitkäaikaiset jäsenet ystävyyttä ja vireyttä ylläpitäväksi piiriksi. Killan toimintamuotoja ovat esim. liikunta, kuukausitapaamiset, teatterimatkat, retket ja esitelmät. Kiltalaisille järjestetään toimintaa myös alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Kaakonkulman Killat tapaavat vuosittain elokuussa ja Valtakunnalliseen Kiltapäivään marraskuussa lähtee muutama seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaa ja saamaan uusia ideoita muilta Killoilta.

Kiltalaisilla on paljon yhteisiä kokemuksia ja muistoja mm. seurasta, kisamatkoilta ja kursseilta. Nämä kokemukset ovat muovanneet kiltalaisten välille elinikäisiä ystävyyssuhteita. Kiltalaisten tapaamisissa kaikuu aina iloinen puheensorina ja nauru raikaa.

Kuinka liitytään Kiltaan?

Kiltaan voi liittyä viisi vuotta Voimisteluliiton seurassa ollut 25-vuotias henkilö.

Kilta on osa pääseuraa, mutta sillä on kuitenkin esim. oma johtokunta, vuosikokous, jäsenmaksu ja talous (tiliseuranta ja tilintarkastus tehdään pääseuran kirjanpidon yhteydessä).

Jos olet kiinnostunut Kiltatoiminnasta, ota yhteys

Anneli Suni: 041 543 9698

Kaija Arvo: kaija.arvo@gmail.com

Anneli Muurman: anneliemilia@gmail.com